Vanaf Bookzo versie 4.03.126 is het mogelijk om Extra kosten te koppelen aan meerdere leeftijdsgroepen

Hiervoor ga je naar Stamgegevens, Extra kosten.

Open de kosten die je aan meerdere leeftijdsgroepen wilt koppelen of klik op Nieuw en maak een nieuwe Extra kosten aan.

Bij het tabblad Prijsinformatie geef je de prijs op en geef je aan wanneer deze moet worden toegepast.

Hier is nu de mogelijkheid 'Per persoon per de dag' en 'Per persoon' bijgekomen

Als je één van deze opties kiest verschijnt er een regel, klik deze aan en selecteer de leeftijdsgroep waar de kosten van toepassing zijn

Na het selecteren van een leeftijdsgroep kun je nog een leeftijdsgroep toevoegen.