Bookzo Web is NIEUW!

Bookzo is ontworpen als Windowsprogramma en kon daarom alleen maar op Windows geïnstalleerd worden.

Omdat er steeds meer met Apple gewerkt wordt is Bookzo druk bezig met een webbased variant.

De voordelen hiervan zijn:

• Het is op elke telefoon, tablet of computer met internet beschikbaar
  • Het is sneller en moderner
  • Het is overzichtelijker

In Bookzo Web bouwen we alle onderdelen van Bookzo opnieuw.

We zijn gestart met het bouwen voor de receptie.

Dit zijn de zaken waar Bookzo dagelijks voor wordt gebruikt zoals:

• Planbord inzien en beheren
  • Gasten aanmaken
  • Nieuwe reserveringen maken, wijzigen en/of annuleren
  • Dashbord
  • To-do lijst
  • In- en uitchecken
  • Gast- en eigenarengegevens bekijken
  • Rapportages
  • Tabblad Reserveringen
  • Chat

Bookzo Web wordt uiteindelijk net zo compleet als Bookzo desktop, dit zal stap voor stap worden ontwikkeld.

Via de knop houden we jullie op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en hier kunnen jullie ook feedback geven.