Vanaf versie 5.00.13 is het mogelijk om te chatten met collega's in een reservering!

Op dit moment is het alleen nog mogelijk om intern een chat te sturen.

We gaan dit nog uitbreiden met chatten met de eigenaar en chatten met gasten.

Hoe werkt het?

• Klik op Instellingen in de desktop versie
  • Hier zie je de knop Bookzo berichten
  • Als je op deze knop klikt kun je een vinkje zetten bij 'Intern berichten
  • Open vervolgens een reservering, nu zie je het chatvenster aan de linkerkant
  • Je kunt het schermpje inklappen door op de pin te klikken
  • De chat wordt getoond met naam van de gebruiker waarmee je bent ingelogd

De Interne chat is ook zichtbaar in Bookzo Web wanneer je de reservering opent.