Video's plaatsen in Bookzo gaat in een paar simpele stappen via de omschrijving van de accommodatie;

Wanneer je bij youtube op de video linker muis knop klikt, zie je staan Insluitcode kopiëren;

Om de video te plaatsen ga je naar Bookzo Desktop, Stamgegevens, Accommodaties, open de accommodatie en ga naar het tabblad online instellingen. Vervolgens plak je deze code in de omschrijving van de accommodatie;

Aangevuld met de tekstuele omschrijving van de accommodatie.
Deze code wordt via Elements op de website geplaatst als zijnde video met daaronder de omschrijving;

Mocht je de video willen verwijderen, dan kun je eenvoudig de URL weer weghalen.