Door aangescherpte beveiligingsmaatregelen van O.A. Google en Yahoo, is het niet zomaar meer mogelijk om met je eigen afzender te mailen vanuit Bookzo.

Wat is er aangepast?

• Als je bij Instellingen, Mail instellingen hebt aangegeven dat je je eigen afzender gebruikt, dient de afzender gevalideerd te worden
  • Dit is alleen in het geval dat je onderstaande niet hebt aangevinkt

Hoe kan ik mezelf als afzender valideren?

• Ga naar Instellingen, mail instellingen
  • Als je noreply@bookzo.nl als afzender gebruikt hoef je niets te doen
  • Wil je je eigen domein als afzender gebruiken? Zet dan het vinkje uit bij 'noreply@bookzo.nl als afzender gebruiken'
  • Klik op de knop Valideer
  • Kopieer de gegevens die bij Host en Waarde staan en mail dit naar je webbouwer of beheerder van je mailadres
  • De beheerder van je e-mailadres kan de gegevens toevoegen in het DNS
  • Als je bericht hebt gekregen van de beheerder van het mailadres kun je nogmaals op Valideer klikken
  • Als alles juist is ingevuld zal de Status op Ready komen te staan en kun je vanuit Desktop mailen met je eigen afzender ipv noreply@bookzo.nl