Sneltoetsen

Sneltoetsen zijn toets combinaties waardoor je bepaalde acties sneller kan uitvoeren op het toetsenbord, zonder je muis te hoeven gebruiken.

De menuknoppen in Bookzo zijn ook door middel van sneltoets combinaties te bedienen.

In onderstaand voorbeeld laten we het reserveringsscherm zien.

Om het gebruik van de sneltoets te activeren druk je op ALT. Bij Onderhoud verschijnt nu een O.

Wanneer je nu op O drukt verschijnen de volgende toets combinaties welke je kunt gebruiken.

Wanneer je nu bijvoorbeeld op N+E drukt achter elkaar opent het scherm voor nieuwe gast aanmaken.

Druk je op R kan je reizigers toevoegen, B+T ga je naar het betaling toevoegen scherm.