Acties en kortingen welke zijn aangemaakt in Bookzo kunnen ook meegenomen worden in de berekeningen naar VVV TOR en Belvilla.

Deze functie werkt alleen in combinatie met de koppeling TOR en/of Belvilla.

• Prijstype koppeling Belvilla moet zijn ingesteld op: Per periode berekend.
  • Prijstype koppeling TOR moet zijn ingesteld op: Per configuratie berekend.

Stelt u bijvoorbeeld een automatische last minute of vroegboekkorting in als actie welke ook mee moet worden genomen in de berekening naar TOR/Belvilla. Vink dan bij 'Instellingen > Online instellingen' Sync prices nightly aan.