Als Bookzo is geïnstalleerd logt u eerst in om Bookzo op te starten.

In sommige gevallen is het wenselijk om meerdere gebruikers aan de licentie toe te voegen.

Bijvoorbeeld als uw boekhouder ook in Bookzo wilt kijken of werken.

• Vul bij Username het e-mail adres van de nieuwe gebruiker in..
  • Kies bij Product de naam van de database.
  • Klik op Opslaan.

Daarna kan de nieuwe gebruiker zelf een wachtwaard aanvragen, wijzigen en inloggen met zijn geregistreerde e-mailadres in Bookzo.

Lees ook: Inloggen in Bookzo