Het is mogelijk om de desktop versie van Bookzo in de cloud te gebruiken via een webbrowser. Mac gebruikers dienen gebruik te maken van Google Chrome, Safari wordt niet ondersteunt.

1. Ga (in Google Chrome) naar www.bookzo.nl en klik op de link 'Bookzo Cloud'.

2. Login met uw VirtualUI of bestaande Parallels account (aan te vragen via support@bookzo.nl)

3. Login met uw Bookzo account en klik op [Doorgaan].

4. Bookzo wordt gestart in de browser en is klaar voor gebruik.