De meeste problemen met het openen van Bookzo Cloud kunnen verholpen worden door in de browser (Chrome) de cache te legen.

Dit doe je op de volgende manier:

• Open Google Chrome
  • Klik rechtsboven op het menu

• Kies 'instellingen'
  • Zoek in de instellingen, onder het kopje 'Privacy en beveiliging' naar 'Browsergegevens wissen'

Selecteer hier (in ieder geval) 'Gecachte afbeeldingen en bestanden'

• Klik op 'Gegevens wissen' en herstart Chrome
  • Open Bookzo Cloud via web.bookzo.nl

Tablet mode

Het kan ook wel eens voorkomen dat Bookzo Cloud (per ongeluk) in 'Tablet mode' is gezet. Dat kan gebeuren doordat er onderin de taakbalk van het Chrome venster op 'Tablet mode' is geklikt.

In tablet mode werkt de muis niet en waarschijnlijk worden toetsaanslagen dubbel vastgelegd.

De taakbalk in tablet mode ziet er zo uit:

Om de tablet mode uit te schakelen, klik dan op het tweede icoontje van links (laptop/PC).

Hiermee wordt het venster weer aangepast naar PC mode.

De taakbalk in PC mode ziet er zo uit:

Is het probleem niet opgelost? Neem dan contact op met onze helpdesk!