Zitten er veel dubbele gegevens in uw gastenbestand? Dan zijn deze samen te voegen.
Bij reserveringen die binnen komen via online boeken herkent Bookzo direct dubbele gastgegevens en vraagt deze of je de oude of nieuwe wilt gebruiken en eventueel wilt samenvoegen.

Heb je veel dubbele gasten in je bestand kan je deze ook handmatig samenvoegen, dit doe je op de volgende manier;

Gasten samenvoegen

Ga naar Bestand > Gasten samenvoegen en vink aan welke welke onderdelen je met elkaar wilt vergelijken (hoe meer vinkjes je uitzet hoe groter de selectie samen te voegen gegevens wordt).

Klik daarna op Samenvoegen.

De selectie van de samen te voegen gasten wordt vooraf getoond. Door op de knoppen [Volgende groep] of [Vorige groep] te klikken, kun je bekijken welke gasten worden samengevoegd. Vink eventueel nog onderdelen aan of uit om een nauwkeurigere selectie te maken.

Historie reserveringen

De historie van reserveringen/boekingen en facturen worden ook samengevoegd.

Let op! Heb je een koppeling met de administratie dan moet je de wijzigingen handmatig aanpassen in uw administratie. Bookzo maakt na het samenvoegen een rapport met een overzicht welke handelingen je moet verrichten in de administratie.