Via Planbord > Prijzenoverzicht en de knop [Prijzen aanpassen] is het mogelijk om over een langere periode prijswijzigingen door te voeren.

• In de linkerkolom selecteert u de betreffende accommodaties of de gehele groepen (deze zijn standaard gedeselecteerd).
  • Daarna kunt u filteren op een periode, aantal nachten en eventueel een min-stay.
  • Bij aanpassingen geeft u de gewenste (prijs)wijzigingen op.

Aankomstdag
Geen vinkje in witte checkbox, dan wordt de aankomstdag uitgezet.

Plaats een vinkje in de witte checkbox, dan wordt deze als aankomstdag aangezet.

Sluiten
Dezelfde werkwijze geldt voor het aan- en uitzetten van de vertrekdagen en open en sluiten van prijzen.

Prijs
Vink de betreffende dagen aan waarvan u de prijs wilt wijzigen en vul de gewijzigde prijs in.

Prijs verhogen

Vink de betreffende dagen aan waarvan u de prijs wilt verhogen (of verlagen).

Wilt u de prijs verlagen? Voer dan een negatief bedrag in, bijvoorbeeld -15.