Via de website https://www.tameteo.nl/widget/ is het mogelijk om het actuele weerbericht in bijvoorbeeld uw welkomstmail toe te voegen.

Ga naar https://www.tameteo.nl/widget/ en stel de gewenste gegevens in.

Vul (eventueel) uw e-mailadres in.

Kies voor de optie 'een afbeelding'.

Klik daarna op de knop [Genereer Code].

Start Bookzo en ga naar Onderhoud > Brieven & Mailings.

Open uw welkomstmail of maak een nieuwe brief aan (Type: Bij de reservering).

Zie ook: Brieven & Mailings maken

• Klik op [Uitgebreide editor].
  • Plaats de cursor op de plaats waar u de afbeelding van het weerbericht wilt tonen.
  • Klik op [Toon alle veld codes].
  • Druk op de toetsen [CTRL] + [F9], er worden 2 curly brackets ingevoegd { }

Voer hier INCLUDEPICTURE "url" in (niet kopiëren, maar echt intypen. Dat ziet er dus zo uit:

{ INCLUDEPICTURE "url" }

Kopieer daarna de link van de afbeelding en vervang de tekst url. Dat ziet er dus zo uit:

{ INCLUDEPICTURE "https://www.tameteo.nl/wimages/foto79cbf3228bc1c92756da180cd139a989.png" }

⚠️  Doe dit exact op bovenstaande manier, anders is er geen koppeling met de afbeelding!

U ziet nu nog geen afbeelding, maar als de brief wordt verzonden, wordt de actuele afbeelding geladen en in het e-mail bericht getoond.

Stuur vanuit een reservering een testmail naar uw eigen e-mail adres om te controleren of het goed werkt.