Maak standaard brieven en mailings en mail deze naar gasten als PDF bijlage of als losse mail. Het is mogelijk dat deze automatisch worden meegestuurd met de documenten (bijvoorbeeld bevestigingen en facturen). Via Taken kunnen brieven automatisch worden verzonden op basis van een aantal condities, bijvoorbeeld: Verstuur welkomstmail 3 dagen voor aankomstdatum.


Ga naar Onderhoud > Brieven & Mailings en klik op Nieuw.


Naam:Geef het document een naam, bijvoorbeeld Welkomstmail
Type:Kies voor Bij de reservering als de brief beschikbaar moet zijn bij de reservering. Kies voor Bij de klant als deze bij de klant moet komen.
Meesturen bij lay-out:Selecteer hier optioneel een document waarbij de brief moet worden meegestuurd. Voorbeeld: uw maakt de Algemene voorwaarden aan in Bookzo als brief en stuurt deze automatisch mee met de factuur.
Onderwerp:Vul hier het onderwerp van de brief inKlik op Uitgebreide editor om de inhoud van de brief op te maken. De editor heeft gelijke functies als Microsoft Word. Het is ook mogelijk om een bestaand Word document hier te openen. Voeg Samengevoegde velden toe om bijvoorbeeld informatie uit de database in de brief in te laden.


De brief is eventueel mee te sturen als PDF bijlage met een Bevestiging en/of Factuur.

Klik op Meesturen bij layout en selecteer hier het document/mail waar de brief aan kan worden toegevoegd als bijlage.