Volg deze stappen om de juiste URL voor de review in de e-mails te plaatsen.

• Ga naar de website van het bedrijf.
  • Zoek via de zoek & boek functie.
  • Kopieer het eerste deel van de link (tot en met het ?):
  • Ga naar de brief waarin de link moet worden verstuurd, deze is standaard aanwezig onder Onderhoud, Brieven & mailings, Review
  • Open de brief Review door er dubbel op te klikken
  • Ga naar de uitgebreide editor
  • Klik met de rechtermuisknop op de link 'Klik hier om de beoordeling online in te vullen'
  • Druk met rechtermuisknop op link, kies 'Hyperlink bewerken'
  • Kopieer bovengenoemde deel van link in vakje 'Adres' (haal «ReviewUrl» hier helemaal weg)
  • Klik vervolgens op OK
  • Klik bovenin op Toon alle veldcodes
  • Zet de cursor van de muis achter het ? uit de gekopieerde link
  • Klik dan op Voeg Samengevoegd veld in
  • Scrol en selecteer Review Url en klik op Invoegen en daarna op Sluiten
  • Sluit vervolgens de Uitgebreide editor met het kruisje linksboven
  • Klik in daarna op Opslaan en sluiten

Review URL testen

• Om de review link te testen kunt u vanuit een bestaande reservering op Brieven klikken

• Kies hier de brief Review en klik op Mailen
  • U krijgt een mailoverzicht met de link te zien
  • Klik op de link met ctrl ingedrukt en u wordt naar de pagina met review geleid.