Mogelijkheden koppeling

Qenner kan direct vanuit Bookzo, via onze API, data ophalen. Qenner haalt bij Bookzo de actuele prijzen, beschikbaarheid, acties, rateplans en voor sommige kanalen kunnen ook de afbeeldingen en omschrijvingen uit de reserveringssoftware gehaald worden.


Koppeling maken

Om de koppeling met Qenner te realiseren kun je contact opnemen met de supportafdeling van Bookzo. Zij zullen de koppeling opzetten.


Nadat de koppeling is opgezet door Bookzo en Qenner kun je de volgende stappen uitvoeren:


  • Aanmaken touroperator; door het aanmaken van een touroperator in Bookzo kun je bepalen welke kosten er wel of niet door Qenner worden opgehaald. Ook wordt de binnenkomende reservering aan deze touroperator gekoppeld zodat je eenvoudig kunt analyseren hoeveel reserveringen er via deze touroperator zijn gemaakt. De Touroperator maak je aan in Bookzo door naar Stamgegevens - Touroperator - Nieuw.
  • Aanmaken van rateplans; door een rateplan aan te maken kun je de prijs die Qenner ophaalt beïnvloeden. Wanneer je rateplan klaar is, helpt Bookzo Support je graag om dit rateplan door te geven aan Qenner.
  • Aanmaken van acties: mocht je een actie willen maken om door te sturen naar Qenner, dan kun je een actie aanmaken in Bookzo. Vervolgens geef je bij de Touroperator (bij het tabblad acties) aan dat deze actie kan worden opgehaald door Qenner.


Neem contact op met de support afdeling van Bookzo om de koppeling te activeren.