Actie pagina aanmaken.  

 

Het is mogelijk in Bookzo Elements een pagina aan te maken gericht op een speciale actie, bijvoorbeeld een last-minute pagina of speciale zomer deals.  

Om te beginnen dien je de acties aan te maken in de Bookzo database. Heb je deze nog niet dan vind je hier uitleg over last-minute of een andere actie. 

Wanneer je deze acties hebt aangemaakt kan je via Bookzo Elements een actie pagina gaan maken.  

Hier druk je op Home – Resultaten – Prefilter 

Wat we gaan doen is een aangepaste homepage/ boekingsstraat maken met een filter erop. Hierdoor worden sommige items wel/ niet zichtbaar op de website. 
Door deze code straks op een aparte pagina te plaatsen loopt deze naast de reguliere boekingsstraat.  


 

In deze prefilter kan je meerdere filter kiezen op je zoekresultaten. Voor nu houden we de focus op het instellen van een actie pagina maar uiteraard kan je hier filteren op meerdere punten zoals een specifieke datum range, specifieke features of groepen of op arrangement.  

 

Voor het filteren op een actie gaan we naar het kopje "Discount promotions 


        

 

Kies hier de actie(s) die je wilt gebruiken voor je pagina. In dit geval gebruiken we de Last-minute deal die al is aangemaakt in Bookzo. 

Wanneer je de deal selecteert zie je direct het veld met accommodaties veranderen.  

Eventueel kan je hier nog meer dingen aanpassen aan je filter indien nodig. De code die nu gegenereerd wordt gaan we plaatsen op de website.  

 

 

Om de last minute deals apart te laten zien heb je een nieuwe pagina nodig. Hierop plaats je weer de code om Bookzo Elements te activeren op je pagina (onder get started – add the script) en de code die we net gegenereerd hebben. 


 

Wanneer je nu op je site kijkt ziet het er als volgt uit; 


 

Alle accommodaties onder de actie zijn nu zichtbaar 
Heb je meerdere acties geselecteerd omdat je bijvoorbeeld een algemene actie pagina hebt, dan worden alle accommodaties waarvoor deze acties gelden getoond. 

 

Wanneer er meerdere datums/ prijzen beschikbaar zijn laat Bookzo een vanaf prijs zien.  
Is er (nog) maar één datum/ prijs beschikbaar zie je de beschikbare periode boven de totaalprijs staan.