Bookzo koppelt met Wait

Wait helpt je organisatie met het positief beïnvloeden van de wacht, reis en verblijfsmomenten voor een betere gastvrijheidsbeleving. Laat je gasten genieten van de populairste tijdschriften, boeken en luisterboeken, via hun eigen smartphone of tablet. Dankzij de koppeling met Bookzo worden de naam van de gast, aankomst- en vertrekdatum automatisch opgenomen in de Wait omgeving.

Zo biedt Wait jullie gasten een omgeving waarin zij toegang hebben tot tijdschriften en (luister) boeken tijdens hun verblijf.

Starten koppeling

Wil je ook weten wat Wait kan betekenen voor jouw gasten? Bekijk deze pagina voor meer informatie of neem contact op met onze support!