Ben je Bookzo klant en heb je geen webbouwer maar wil je wel de boekingsstraat op je website? Wij bieden hulp!
Het enige wat je op de eigenwebsite dient te plaatsten is een Boek Hier knop en verder wordt je doorgestuurd naar een door Bookzo gehoste boekingsomgeving via waar je gasten online kunnen boeken.
Deze optie is ook een alternatief voor bijvoorbeeld een wix website, waarbij alle elementen in een iframe komen.

Waarom een gehoste pagina?

Deze mogelijkheid is ontwikkeld vanwege een iframe issue waar Bookzo klanten tegen aan liepen. Bookzo zelf is goed in te stellen via een iframe, het is alleen niet meer mogelijk online te betalen via een iframe.
Omdat wij klanten en hun gasten wel de mogelijkheid willen bieden volledig online te boeken zijn inclusief betalen, hebben we nu gehoste pagina's waarnaar je de gast door kunt linken.

Hoe werkt het

Bookzo host de pagina op web.mijnreservering.info

Als je gebruik wil maken van een gehoste website heb je een API key nodig. Deze kan Bookzo Support voor je aanmaken.

Zelf dien je alleen op de website een 'Boek hier' knop maken die naar de door ons gegenereerde URL verwijst.

Talen en thema's

We kunnen diverse URL's genereren in verschillende talen en thema's.

Zo is de pagina in te stellen in het Nederlands, Engels en Duits.

https://web.mijnreservering.info/voorbeeld/boeken

https://web.mijnreservering.info/voorbeeld/nl/boeken

https://web.mijnreservering.info/voorbeeld/en/boeken

https://web.mijnreservering.info/voorbeeld/de/boeken

Voor de opmaak zijn kleine nuances aangebracht, een voorbeeld van de verschillen zie je hieronder, deze lopen verder door de hele boekingsstraat.

https://web.mijnreservering.info/voorbeeld/nl/zephyr/boeken

https://web.mijnreservering.info/voorbeeld/nl/grayscale/boeken

https://web.mijnreservering.info/voorbeeld/nl/minty/boeken

https://web.mijnreservering.info/voorbeeld/nl/yeti/boeken