Bij synchronisatiefouten worden alle facturen sinds de laatste volledige succesvolle run aangeboden. Dus als fouten niet worden opgelost, duurt het synchroniseren steeds langer. Rode kruisjes daarom zo snel mogelijk proberen op te lossen.

FoutmeldingOplossing
Het factuurnummer is reeds ingeboekt.
Dit kan gebeuren als er tijdens de synchronisatie iets mis gaat waardoor het JournaalpostID niet is opgeslagen, of als de facturen handmatig zijn ingevoerd. Dit kan opgelost worden door in SnelStart de factuur een ander nummer te geven (99 ervoor o.i.d.). Daarna opnieuw vanuit Bookzo synchroniseren. Na controle kan de factuur met 99 ervoor verwijderd worden.
JournaalpostID niet gevonden.
Dit gebeurt als de journaalpost in SnelStart is verwijderd. Neem contact op met onze helpdesk.
Deze boeking is verwijderd.Dit gebeurt als de factuur in SnelStart is verwijderd. Neem contact op met onze helpdesk. We kunnen de boeking eventueel opnieuw klaarzetten zodat deze opnieuw meegaat met de export of we kunnen de boeking uitsluiten.
Journaalpost bestaat niet.
Neem contact op met Bookzo support (uitsluiten). Boeking handmatig controleren in SnelStart.
Onbekend journaalpost ID
Dit gebeurt als de journaalpost in SnelStart niet wordt gevonden. Neem contact op met onze helpdesk. Boeking handmatig controleren in SnelStart.
De klant met nummer bestaat niet.Maak in SnelStart handmatig een klant aan met het nummer uit de melding. Daarna weer synchroniseren.
Klant met code bestaat niet.
Betekend vaak dat één van de velden niet in SnelStart past. Klant openen in Bookzo en lange waarde's verkorten.
The elastic pool has reached its storage limit.Neem contact op met de helpdesk van Snelstart.
De type-initialisatiefunctie voor SnelStartGatewayNET.clsGwaySupport heeft een uitzondering veroorzaakt.Verwijder Snelstart van de PC. Download en installeer de laatste versie van Snelstart. Kies voor de geavanceerde installatie.
Het grootboeknummer is niet bekendIn Bookzo staat ergens een grootboeknummer ingevoerd welke niet bestaat in Snelstart.
Object reference not set to an instance of an object.Dit kan veroorzaakt worden doordat er grootboeknummers in Bookzo ingevoerd zijn die in SnelStart niet (meer) bestaan
Object waarvoor null is toegestaan, moet een waarde hebben.Dit kan veroorzaak worden doordat er een regel op de reservering staat waar het btw tarief 0,00% is, maar er toch een verschil is tussen het incl. BTW en excl. BTW bedrag
SqlTransaction is voltooid en kan niet meer worden gebruikt.Start Bookzo opnieuw op en start de synchronisatie opnieuw
Er is een fout op transportniveau opgetreden tijdens het ontvangen van resultaten van de server. (provider: TCP Provider, error: 0 - Kan het netwerkpad niet vinden.)Nogmaals proberen
U heeft onvoldoende rechten om de journaalpost te mogen wijzigen.Mogelijk is het boekjaar waarin de factuur valt afgesloten. Bij de instellingen van de koppeling 'Facturen vanaf' aanpassen.
De objectverwijzing is niet op een exemplaar van een object ingesteld.Mogelijk is het boekjaar waarin de factuur valt afgesloten. Bij de instellingen van de koppeling 'Facturen vanaf' aanpassen.
The underlaying provider failed on open.
Voor ExecuteReader is een open en beschkbare Connection vereist.De verbinding is mogelijk tijdelijk weggevallen. Probeer nogmaals te synchroniseren.
Om deze methode te gebruiken moet u ingelogd zijnDe gegevens waarmee Bookzo SnelStart probeert te openen zijn niet juist.
Controleer de gegevens in Bookzo bij Instellingen, Instellingen, SnelStart
Grootboekrekening  niet gevondenMogelijk heeft de grootboekrekening een verkeerde functie. Overleg dit met de boekhouder of neem contact op met Bookzo Support.
[...] is geen dagboek maar valt onder rekeningsoort [...]