Bookzo is gekoppeld met de slagbomen van CAT Control Systems.

• Van CAT ontvangt u een relatiecode en URL.
  • Voer deze in bij Instellingen > CAT control.
  • Bij Pin kunt u kiezen uit: Unieke code, Reserveringnummer of Factuurnummer.
  • Vink 'Online Sync' aan als u de reserveringen automatisch vanuit Bookzo naar CAT wilt sturen. Belangrijk is dat de server van CAT publiek benaderbaar is! Eventuele foutmeldingen worden per e-mail verstuurd.

Open de reservering van de gast waarvoor u een toegangspas wilt uitgeven.

• Klik op Koppelingen > CAT.
  • Voer het nummer van de pas in.
  • Klik op toekennen.

Na toekennen is de pas geldig vanaf de aankomstdatum tot en met vertrekdatum.

Het nummer van de pas is daarna ook terug te vinden in het tabblad Reserveringen.

Vanuit Bookzo wordt de naam van de gast, aankomst- en vertrekdatum in het systeem van CAT gezet.

Naast het schrijven van bestaande kaarten is het ook mogelijk om nieuwe kaarten aan te maken.

Alle kaarttypes worden ondersteund en zijn te kiezen in het CAT venster.

Bij een 'Fixed card' (een vaste kaart uit een bestaande bak) kun je het nummer van de kaart invoeren en bijwerken.

Bij andere kaarten kan Bookzo deze inschieten bij CAT d.m.v een code. Hiervoor wordt de 'Hcontrol pin' gebruikt, zodat eventueel deuren dezelfde code hebben als de slagboom. Het beschikbaar stellen van de code kan op dezelfde wijze als gebeurt bij de codes van de Hcontrol sloten.

Daarnaast worden op alle kaarten de kentekens meegestuurd die ingevoerd zijn bij de reizigers zodat slagbomen met kentekenherkenning ook werken.

Het CAT venster is direct vanuit het planbord te openen zonder dat het nodig is om de reservering te openen.

Klik hiervoor met de rechtermuis op de reservering en kies voor [CAT].

Daarnaast kun je via het tabblad 'Reserveringen' meerdere reserveringen tegelijk toekennen.

Selecteer meerdere reserveringen, klik met de rechtermuis en kies voor [CAT].

Kies daarna het type en klik op de knop [Toekennen].