Boeken per groep

Wanneer je meerdere accommodaties verhuurt die hetzelfde zijn, kun je Boeken per groep instellen. Bij het online boeken wordt dan één accommodatie getoond. Pas wanneer alle accommodaties bezet zijn, wordt deze niet meer online getoond.

Om een groep aan te maken, ga je naar het Planbord en klik je vervolgens met je rechtermuisknop op het woord Planbord. Nu kun je een nieuwe map aanmaken en deze de naam van de groep geven. Om de accommodaties aan deze groep toe te voegen, sleep je deze naar de desbetreffende map.

Wanneer je alle accommodaties ingedeeld hebt onder een groep, dien je alleen nog Boeken per groep aan te vinken. Dit doe je bij Instellingen - Online instellingen.