Via de rapportage Uitgiftelijst is het mogelijk om een rapport te maken met Extra kosten die in een groep vallen. Bijvoorbeeld voor de telling van verschillende Extra kosten in een bepaalde periode.

In onderstaand voorbeeld gaan we uit van Bedlinnen en Handdoekenpakketten.

Maak een Extra kosten aan en noem deze 'Bedlinnen'

Ga naar het tabblad Instellingen en maak een groep Bedlinnen aan. Deze groep is daarna ook beschikbaar als pull-down bij andere extra kosten. Maak een Extra kosten 'Handdoekenpakket' aan en kies bij Instellingen ook voor de groep bedlinnen.

Uitgiftelijst Bedlinnen

Ga naar Rapportage > Kosten > Uitgiftelijst. Vul bij Parameters de datums in waarin het overzicht gemaakt moet worden en kies bij Extra kosten voor de groep Bedlinnen. Klik daarna op verzenden om de lijst te maken. Onderstaand rapport wordt gemaakt. Hier ziet u precies hoeveel en in welke accommodaties de linnen- en handdoekenpakketten moeten worden geleverd.