INHOUDSOPGAVE

Weergave

Reserveringen in het planbord worden weergeven in een standaard kleurenschema. Dit is ook afhankelijk vanaf welke 'skin' je hebt toegepast.

Kleuren wijzigen

Kleuren wijzigen geldt voor hoe de reserveringen in het planbord staan. Een optie is bijvoorbeeld standaard grijs en een betaalde factuur groen.

Deze kleuren kun je wijzigen via Instellingen → Instellingen → Weergave.

Vink Kleuren overschrijven aan. Daarna kun je de betreffende kleuren wijzigen naar eigen voorkeur.

De kleuren worden opgeslagen in de database en zijn dan ook van toepassing op eventuele andere werkplekken.

Heb je al een eigen kleurenschema ingesteld via het externe Colors.xml bestand. Klik dan op de knop [Overnemen uit Colors.xml]. Deze kleuren worden dan ingeladen in dit venster.

Skin wijzigen

Via het tabblad Beeld kun je zelf de look and feel (skin) van Bookzo bepalen.

Dit veranderd hoe het programma er zelf uit ziet, dus de vensters en de kleuren en lettertype van het programma zelf.

Deze staat standaard ingesteld op 'The Bezier > Inspired > VS Light'.

Deze kan je aanpassen op de volgende manier;

• Ga naar Beeld.
  • Selecteer 'The Bezier'.
  • Klik aan de rechterkant op het pijltje om meer variaties te bekijken.

Er worden meerdere variaties van The Bezier getoond.

Selecteer bij Inspired > VS Light.