INHOUDSOPGAVE

Weergave

Reserveringen in het planbord worden weergegeven in een standaard kleurenschema. Dit is ook afhankelijk van welke Skin je hebt toegepast.

Kleuren wijzigen

Kleuren wijzigen geldt voor hoe de reserveringen in het planbord staan. Een optie is bijvoorbeeld standaard grijs en een betaalde factuur is groen.

Deze kleuren kun je wijzigen via Instellingen - Instellingen - Weergave.

Wanneer je Kleuren overschrijven aanvinkt, kun je daarna de betreffende kleuren wijzigen naar eigen voorkeur.

De kleuren worden opgeslagen in de database en zijn dan ook van toepassing op eventuele andere werkplekken.

Als je al een eigen kleurenschema hebt ingesteld via het externe Colors.xml bestand, kun je deze in dit venster inladen door op de knop Overnemen uit Colors.xml te klikken.

Skin wijzigen

Via het tabblad Beeld kun je zelf de look and feel (Skin) van Bookzo bepalen.

Dit verandert hoe het programma er zelf uit ziet. Denk dan aan de vensters, de kleuren en het lettertype.

Wanneer je dit wilt aanpassen kun je dat doen door naar het tabblad Beeld te gaan. Vervolgens selecteer je The Bezier en kun je aan de rechterkant op het pijltje klikken zodat alle variaties uitgeklapt worden.