Verbind uw apps en automatiseer workflows! Met Zapier kunnen verschillende taken worden geautomatiseerd op basis van een 'trigger'.

Meer informatie over de mogelijkheden van Zapier:

Bookzo heeft een eerste 'trigger' aangemaakt op basis van het maken van een nieuwe reservering in Bookzo.

Hieronder enkele voorbeelden hoe u dit in de praktijk kunt inzetten:

• Nieuwe reservering > Zet het e-mail adres van de gast in Mailchimp
  • Nieuwe reservering > Verstuur een SMS bericht via Messagebird
  • Nieuwe reservering > Maak een contact in CRM systeem (bijv. Teamleader)
  • Nieuwe reservering > Maak een taak in Trello
  • Nieuwe reservering > Werk een Google agenda bij

Informatie voor Bookzo support

Om de koppeling te gebruiken is een API-key nodig. Deze is aan te maken in 'Beheer' bij de 'Client side keys'.

Voeg daar 'zapier.com' toe.