Deze foutmelding kan voorkomen bij het omzetten naar een HTML e-mail bericht en wordt veroorzaakt door het logo.

Foutmelding

• Fout tijdens verzenden e-mail: Er is een algemene fout opgetreden in GDI+.

Oplossing

• Ga naar Instellingen > Instellingen > Afdrukken.
  • Klik met de rechtermuis op het logo en kies voor kopiëren.
  • Start een beeldbewerkingsprogramma, bijvoorbeeld 'Paint'.
  • Plak het logo en sla deze opnieuw op als PNG.
  • Ga terug naar Instellingen > Instellingen > Afdrukken.
  • Klik op [Logo kiezen].
  • Selecteer het logo bestand wat u zojuist heeft opgeslagen en klik op [Openen].
  • Klik daarna op [Ok] om het instellingen venster te sluiten.