Veiligheid web.mijnreservering.info

Bij sommige gasten geeft de browser onderstaande melding. Dat geeft de indruk dat de mijn omgeving niet veilig zou zijn.

Wel veilig

Dit geeft echter een verkeerd beeld, de omgeving is wel veilig en de benodigde veiligheidscertificaten zijn geïnstalleerd. Zie ook deze controlepagina:

SSL Server Test: mijnreservering.info (Powered by Qualys SSL Labs)

Wat er voor zorgt dat bij sommige gasten deze omgeving dan toch niet geladen kan worden is helaas niet bekend. Dat kan iets zijn op de computer/netwerk/router en/of bij de internet provider van de gast. Mogelijk doordat de omgeving door een groot aantal klanten wordt gebruikt, en ook in mails wordt verzonden die gasten als Spam markeren. Ook hier kunnen we helaas weinig aan doen.

Mogelijke oplossingen

Zelf hosten:

De mijn-omgeving is beschikbaar via de Bookzo Elements zodat deze geplaatst kan worden op de eigen website door de webbouwer. De omgeving wordt dan volledig geladen binnen uw eigen hosting omgeving wat deze melding zou moeten voorkomen: https://configurator.bookzo.nl/elements/config/my-reservation

Ander domeinnaam voor de mijn omgeving:

Er is een nieuw domeinnaam beschikbaar voor de mijn-omgeving.

https://myreservationinfo.com/

Deze kan ingesteld worden in Bookzo in 'Instellingen, Online Instellingen' op het tabblad 'Account' en op andere plekken waar u verwijst naar deze 'Mijn omgeving'.