Meer reserveringen via uw eigen website!


Potentiële gasten zoeken uw bedrijf op internet. Negen van de tien keer staan de grote boekingssites bovenaan in de zoekresultaten. U wilt natuurlijk ook direct met uw eigen website in beeld komen met actuele prijzen en beschikbaarheid.

Daar kan verandering in komen! Bookzo en Adchieve zijn hier een samenwerking in aangegaan. 

Voorbeeld van Google Hotel Ads van Dormio Resort Maastricht. De prijs van € 174 wordt uit de database van Bookzo opgehaald.


Adchieve kan deze data en prijzen uit reserveringssysteem Bookzo halen en plaatsen in het Google Hotel Ads netwerk. Hierdoor worden ook uw actuele prijzen getoond tussen alle prijzen van Booking.com, Expedia.nl, Hotels.com, etc. Hierdoor wordt de kans aanzienlijk groter dat de gast direct bij u boekt in plaats van een kostbare channel. Op jaarbasis kan dat een flinke besparing zijn op de commissie die u op dit moment afdraagt aan de verschillende boekingssites. 


Verder worden uw prijzen ook op andere plaatsen binnen de Google resultaatpagina’s getoond, wat kan leiden tot nieuwe bezoekers naar uw website. Resultaat: meer omzet door nieuwe klanten en bestaande omzet tegen lagere kosten.