Er wordt veel informatie getoond in het reserveringsscherm. In sommige gevallen is het niet nodig om alle informatie te tonen of makkelijker werken als er minder informatie zichtbaar is. Het is mogelijk om te switchen tussen de normale weergave en een eenvoudige weergave. Druk hiervoor op de knop 'Eenvoudig scherm'.

Het scherm wordt aangepast naar een eenvoudige weergave. Alle informatie is evengoed nog te benaderen in dit scherm via de tabbladen Details en Aanvullend. Klik nogmaals op de knop Eenvoudig scherm om weer terug te keren naar de normale weergave.