Vanaf nu is mogelijk om te chatten met gasten!

Hiervoor dien je wel gebruik te maken van de Gastenomgeving van Bookzo.

Hoe stel je het in?

Het aanzetten van chat instellingen doe je in Bookzo Desktop

• Ga naar Instellingen  en klik op Bookzo chat

• Vink hier vervolgens 'Gasten chat' aan en klik op OK

Wat kan de gast doen?

• Tijdens het boeken een opmerking achterlaten (alleen op een Elements website)

• Een chat sturen vanuit de Gastomgeving

Hoe ontvang ik een chat van de gast?

• In Bookzo Web worden de chats getoond bij To-do

• Door op de knop 'Reservering' te klikken kom je in de reservering uit en heb je de mogelijkheid om te reageren naar de gast

• Als je op verzenden klikt gaat 'Toon in to-do' uit en is de chat niet meer zichtbaar in To-do
  • Toon in to-do is uiteraard ook weer aan te zetten als je deze reservering niet uit het zicht wilt verliezen

Hoe ontvangt de gast een chat van mij?

De gast ziet jouw chat terug in de Gastomgeving bij 'Stel uw vraag'

Het is mogelijk om een taak in te stellen die een mail verstuurd wanneer een gast een bericht stuurt, of wanneer jij een bericht naar de gast stuurt.

Neem voor het inrichten van deze taken contact op met Bookzo via support@bookzo.nl of bel 0222-745015