Wat zijn de voordelen van de vernieuwde omgeving?

• Verbeterde inlogmethode, met een code ipv een wachtwoord
  • De Gast- en Eigenarenomgeving is Bookzo Elements, je kunt de omgeving integreren in je website waarmee je automatisch de styling overneemt en veel mogelijkheden hebt qua styling
  • Uiteraard is het ook mogelijk om de door Bookzo omgeving te gebruiken
  • De gasten en eigenaren hebben meerdere mogelijkheden in de omgeving die je met instellingen aan of uit kunt zetten.

Verbeterde inlogmethode

• In de vernieuwde omgeving wordt niet meer ingelogd met en wachtwoord maar met een 6-cijferige code
    • Met deze methode hoeft de eigenaar zich niet meer éénmalig te registreren en een wachtwoord te onthouden
    • Bookzo heeft hiervoor gekozen om de veiligheid van de gegevens nog beter te waarborgen
  • De eigenaar of gast klikt op een link en komt uit op een pagina met onderstaande invoerveld

• Na het invullen van het e-mailadres stuurt Bookzo een mail met 6-cijferige code, deze moet ingevuld worden om in te loggen

Elements

Elements wil zeggen dat je elementen middels code kunt inladen in je website.

Je kunt dan ook je eigen url genereren ipv https://web.mijnreservering.info

Op deze manier heb je veel meer mogelijkheden om de elementen aan te passen naar je eigen styling met CSS.

In de Bookzo Configurator vind je meer informatie over Bookzo Elements.

We raden je aan om dit door een Webbouwer te laten inrichten.

Eén omgeving voor gasten en eigenaren

Dit is alleen voor gebruikers die de eigenarenmodule in het abonnement hebben.

In de vernieuwde omgeving ziet een eigenaar zijn accommodatie(s) en eventuele reserveringen in één oogopslag.

Als het een gast betreft zijn alleen reserveringen zichtbaar.

Wat kan een gast in de vernieuwde omgeving?

Dit is door jou in te stellen bij Instellingen, Online instellingen, Mijn omgeving

• Gasten kunnen aankomst- en vertrekgegevens van reizigers aanpassen (in het geval van gasten die bijv. eerder vertrekken)
  • Gasten kunnen de reservering betalen via de omgeving (allen van toepassing als er een koppeling is met een payment provider)
  • Gasten kunnen hun aankomst- en vertrektijd opgeven
  • Gasten kunnen een bijlage uploaden (voor bijv. kopie rijbewijs of ID kaart)

Wat kan een eigenaar in de vernieuwde omgeving?

Dit is door jou in te stellen bij Instellingen, Online instellingen, Mijn omgeving

• Omzet tonen aan eigenaren
  • Als de accommodatie in een poule zit kan er bij de accommodatie worden aangegeven of de omzet uit de poule ook getoond mag worden aan de eigenaar
  • Eigenaren kunnen blokkeringen maken in hun beschikbaarheid
  • Eigenaren kunnen boekingen maken
  • Eigenaren kunnen boekingen voor anderen maken
  • Eigenaren kunnen opties accepteren of afwijzen
  • Eigenaren kunnen reserveringsdetails bekijken (bijgeboekte kosten enz.)
  • Eigenaren kunnen wijzigingsverzoeken voor content indienen
  • Eigenaren kunnen chatten (alleen met verhuurder en niet met gasten)
  • Eigenaren kunnen toegang vragen bij verhuurder voor inloggen mede-eigenaar
  • Eigenaren kunnen reviews bekijken

Meekijken in de Eigenaren- en of gastenomgeving

• Ga naar web.bookzo.nl
  • Klik op eigenaren of gasten
  • Kies de eigenaar of gast waarvan je de omgeving wil zien
  • Klik op het wijzig-incoontje
  • Kies 'inloggen als'